Åh nej…

Lena tipsade om att jag bör byta filter i dammsugaren, så det gjorde jag innan jag började städa igår. Och, alltså… Dammsugaren är FULL av bikarbonat! Varenda skrymsle, utanpå, när jag drog ut sladden så var den vit, överallt! Skulle behöva en till dammsugare för att göra rent den jag har.

Hur som helst, jag började med att damma, så jag tog fram en s.k. mirakeltrasa och satte igång. 3 trasor senare så var det dags att dammsuga golvet.

Det känns som att det här kommer vara som med byggdamm, det kommer krypa fram nytt vartefter jag städar.

Kanske skulle köpt en ny bäddmadrass??

2 reaktioner på ”Åh nej…

  1. När vi ändå pratar om bikarbonat, denna gången blev det inte bra, för att din dammsugare uppförde sig väldigt illa! Men..jag bor i en bostadsrätt och för att förhindra stopp i avlopp i köket så häller jag bikarbonat, salt och 24 procent ättika i diskon. Låter det verka ca 1 minut. Det bubblar som fanjunkarn sen på med ca 2 liter kokt vatten! Det är så bra! Ta ca 1 dl bikarbonat och salt och 2 dl ättiksprit. Funkar även i handfatet i badrummet, men då kokar jag inte vattnet eftersom handfatet kan spricka. Då kör jag direkt från kran. Lita på mig jag gör detta 1 gång i månaden. Du lär slippa dyra hantverkare och det är miljövänligt. Måtten är cirka. Jag har gjort detta i massa år! Trevlig helg 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s