Hur funkar hjärnan?

Ibland undrar jag verkligen hur min hjärna funkar. Ja, det händer i och för sig att jag även undrar om den funkar…

Men i morse (bara det, tidigt! 6.30!!) då funkade den väldigt väl! Direkt när klockradion skrällde igång och läste upp nyheter så kom jag plötsligt på en grej som jag glömde att göra i ett jobbärende igår. Hur kunde jag komma på det, så där utan att nånting i nyheterna handlade om nåt ens i närheten av det? Och utan att jag jobbade, och blev påmind därför? Jättemärkligt! Men bra, så jag klagar inte, jag är bara förundrad.

Nu har jag i alla fall jobbat klart för idag. Och om jag missat nåt så talar väl hjärnan om det imorgon då…

Jag har just beställt ett madrasskydd på nätet.

Tänker aldrig mer hälla bikarbonat på madrassen, nämligen! Det är säkert bra, i och för sig. Men då måste dammsugaren ha vett att uppföra sig som den ska, och inte bete sig som en unge i trotsåldern och blåsa i stället för att suga.

2 reaktioner på ”Hur funkar hjärnan?

 1. Ja, hjärnan jobbar ju och sorterar saker medan vi sover och den kom väl på att något var fel i just det facken … om du fattar hur jag menar. 🙂 Jag har vaknat många gånger och kommit på att jag har glömt saker eller gjort fel, så jag känner igen din berättelse.
  Själv brukar jag vakna mitt i eller efter en dröm och undra hur hjärnan kom på DET DÄR?!?

  Jag fick (det självklara) tipset av en sängförsäljare att köpa madrasskydd för det är så mycket lättare att rengöra och billigare att byta för att sängen ska kännas fräsch. Det var så självklart när hon sa det, att jag inte tänkt på det!

  Gilla

  1. Jag har ibland vaknat mitt i natten och kommit på nåt. Helt otroligt!

   Ja, nu önskar jag oxå att jagvhade tänkt på madrasskydd från början…. Så enkelt, och helt självklart, som sagt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s