Istället för rosa hår…

…så hade jag sent på nyårsafton rosa ansikte.

Jag var hos M och L igår. Vi skulle ha myskväll med tacos, och när jag kom så hade de dukat fram tacos på vit linneduk, brutna linneservetter, massa tända ljus och glittergirlang på bordet. Så fint!!

När vi hade ätit så satte vi oss i soffan med kaffe och Baileys. Mmm! Just det, jag fick ju ett glas bubbel först när jag kom oxå! Vi kollade på Good liar med Helen Mirren, jättebra film!

Strax före 12-slaget tar M fram fina masker som hon köpt till oss. Dem tar vi på oss och skålar in det nya året.

Jag var ju tvungen att ta av mig glasögonen och såg ju rätt dåligt med masken på. Skulle hälla upp mer dricka och ”klagade” över att den var slut, det kom ju inget. M bara stirrade på mig. Korken var på…. 😂

Maskerna åkte av igen och vi kollade på Tårtgeneralen. Vi hade sett den tidigare, men den är ju bra!

När jag går på toa så får jag syn på mig i spegeln. Och undrar om jag håller på att bli sjuk eller om jag fått nåt slags eksem! Runt mitt högra öga är jag helt röd, eller ja rosa… Och näsan. Ser ut som Rudolf med röda mulen!

Vi inser att maskerna färgar av sig. M har blå partier i ansiktet. Så chict!!

Efter 2 nån gång så beger jag mig hemåt, men jag är inte trött när jag kommer hem. Så jag lägger mig och kollar på TV i sängen. Släcker först vid 4! Mest för att klockan är just 4 och inte för att jag håller på att somna.

Alltså sov jag halva dagen idag. Men, det spelar ingen roll. Så skönt att inte ha tider att passa.

Ha en bra fortsättning på det nya året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s