Jobbelijobb

Igår ringde Bossen och babblade lite. Bland annat så behövde det beställas kuvert till kontoret, och det är jag som gör det. Så han rände runt och kollade efter vad som fanns och vad som behövdes. Och jag skrev upp på shoppinglistan. Men vartefter så insåg han att det var rätt rörigt i vårt förråd. -Det ser inte ut som när du är här och har hand om detta, sa han. Underbart att det märks vad jag gör när jag är på plats!

I slutändan kom vi fram till att jag ska åka in till kontoret idag, dels för att röja och inventera, och så ska jag hämta upp nya hörlurar till mig och några till som bor åt mitt håll. Sen kan de ta sig till mig för att hämta dem i stället för att åka hela vägen till kontoret. Så idag måste jag klä på mig ”riktiga” kläder och tämja frisyren! Kan ju inte komma i myskläder med kuddfrisyr till kontoret!

Så nu har jag packat för utflykt; jobbdator, terminalglasögon, mellis och mjölk till kaffet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s