Längtat hela dagen

När jag slutade jobba igår så knatade jag upp till centrum och handlade. Mjölken, bland annat, var slut och jag måste ha det till kaffet. Köpte med mig mat hem och sen satte jag mig framför TV:n och åt samtidigt som jag kollade först på Million Dollar Listing och sen var det husfruarna i OC. Sen, sen var det dags för min date med snyggingen Fabio!!! Äntligen, nu så. Sätter på Inlåst och han är med nästan direkt. I typ 1 sekund… Och sen inget mer alls utom att han skymtar förbi som hastigast 1 sekund till mitt i.

Vad fasiken då?! Inte okej att bli dumpad av en date, så där bara! Men som den envisa människa jag är så kollade jag ju så klart på 2 avsnitt till, så mig slapp han inte! För där var han med igen!

Egentligen är han inte bildskön, men han har nåt. Suck…. ❤

Jag hade beställt glimtändare från Elgiganten som skulle levereras av Bring igår. På kvällen ringer chauffören och meddelar att han är på väg och beräknar vara hos mig om nån minut.

-Jag ringer igen när jag är utanför, säger han.

-Nej, ring på porttelefonen, säger jag. Det hade jag oxå skrivit i formuläret angående leverans.

-Ja, okej, svarar han.

1 minut senare ringer mobilen igen: -Bring här, nu är jag utanför!

-Jaha, vad bra, men jag kan inte öppna porten när du ringer på mitt nummer, du får ringa på porttelefonen. Klicka fram mitt namn och ring så kan jag öppna.

-Jaha… Okej…. Och så hör jag hur han börjar knappa.

-Vi måste alltså lägga på det här samtalet, för porttelefonen är kopplad till min mobil så för att kunna öppna när du ringer måste mobilen vara ledig.

-Jaha….. Okej, svarar han. Tveksamt..

Vi lägger på och jag väntar på att porttelefonen ska ringa. Det gör den inte, men han ringer igen mitt mobilnummer. Men va f*n, hur svårt ska det vara!!!!??

-Jag hittar inte ditt namn här, säger han nu. Jag frågar om han är på rätt adress, och säger min adress. Ja ja, absolut, det är där han är. Ja men då finns så klart mitt namn där! Näää, inte enligt honom. Jag frågar om han kan läsa mitt namn i sina papper, men nää, han har inte mitt namn. Så jag säger det igen, TYDLIGT. Och så lägger vi på, IGEN, efter att jag ännu en gång förklarat att vi inte kan prata i telefonen när han ringer för då kommer det vara upptaget. Suck

Det går en stund, sen ruttnar jag och går ner. Där står han och glor på porttelefonen. Säger igen att jag finns inte med där. Så jag knappar fram mitt namn, och tittar frågande på honom.

-Jaha, förlåt! Jag knappade bara 2 gånger.

Fårskallen har bara knappat fram bokstäverna, ABCDEF osv. Inte valt den bokstav som mitt namn börjar på. Så han hade ju alltså inte sett NÅGOT namn, det var liksom inte bara mitt namn han inte såg…

Sen skulle jag signera att jag tagit emot paketet och där står ju, så klart, mitt namn. Som han inte hade så att han kunde se hur det stavas och vilken bokstav det börjar på.

Jag undrar om det var hans första dag på jobbet? För porttelefoner är ju ändå inte helt ovanligt! Eller otroligt komplicerade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s