Besiktigat bilen

Efter jobbet igår åkte jag med bilen till besiktningen. Och det första han frågar är om jag nyss bytt lampa till halvljuset på förarsidan. Och ja, det hade jag ju, varför frågar han? -Den sitter fel, så den bländar, svarar han. Ja, men va fint, det gjordes ju alltså på en verkstad!! Suck!

Men det visade sig inte alls vara det enda problemet. Eller det dyraste.. Lyktan på andra sidan har ”diffus” ljusbild. Det är tydligen inte av glas utan av plast och det blir med tiden liksom mjölkigt så det inte lyser lika bra ur det. Så han sa att det eventuellt kan putsas annars måste lyktan bytas. Låter dyrt..

Sen var bromsskivorna på ena sidan fram och andra bak helt slut och de andra 2 på gång de oxå. Så lika bra att byta alla 4. Låter inte heller helt billigt.

Tur att jag inte har bokat slipade solglasögon än, det får nog vänta. Jag ska ju köpa en ny tand snart oxå…

Verkstan jag brukar lämna bilen hos ligger vid en väg där de bygger om, och sist jag skulle gå därifrån efter att jag lämnat bilden där fick jag ju gå i mittsträngen. Så det gör jag inte om! Förenat med livsfara!

Så jag måste hitta en annan verkstad som jag kan ta mig hem ifrån per fot. Och till när bilen ska hämtas igen. Tog en uber tillbaka förra gången. Känns lite onödigt ändå.

Idag skiner solen! Funderar på om jag ska vårfixa balkongen? Men det är bara 5 grader ute, så kanske kallt att blaska med vatten?

Åh, en annan sak!!! Min man och jag kanske snart är återförenade! Såg reklam för att La cocinera de Castamar började visas på Netflix igår, 9/4!! Och där har ju Roberto Enriques huvudrollen!!! Yeeeeiiiiiii!! Har dock inte kollat på Netflix om det stämmer, men jag hoppas det! Om den ska finnas på Netflix så ska den väl kunna ses i alla länder?

4 reaktioner på ”Besiktigat bilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s