Bada

Kerran kom och plockade upp mig igår och vi åkte till bastustället. In, av med kläder, duschade och så in i bastun. Varmt så in i bomben! Så klart… Först var vi helt själva i bastun, så vi låg ner och småpratade lite. Sen kom 2 unga tjejer, så vi pratade lite med dem. De var vana och hade badat hela vintern. De hade börjat med att bada, och sen in i bastun. Det ska jag göra nästa gång, gå i vattnet först och sen in och värma mig.

Vi knatade ut flera gånger och badade, och det var SÅ skönt!! Ca 17 grader i vattnet, så det var ju inte så himla kallt än. Vi kunde vara i en liten stund, inte bara ett supersnabbt dopp. De där tjejerna låg i riktigt länge….

Så in i bastun och så ut och bada flera vändor. Efter sista doppet satt vi en stund på en bänk utomhus och småpratade och tittade ut över vattnet. Så himla jätteskönt och otroligt rogivande! Sen in i duschen igen och gjorde oss i ordning.

Det var verkligen otroligt skönt och av nån anledning kände jag mig så pigg sen hela kvällen. Avslappnad och nöjd, men inte alls trött. Var vaken till 1 på natten… Kollade först på Below deck, och sen på några avsnitt av The rain. Men, jag vet inte… Den börjar bli lite tradig, jag fastnar inte längre. Får se om jag hittar nåt annat att se i stället.

Som tur är börjar jag sent idag, men behövde ändå gå upp 8.30. Idag hade jag ett förberedande möte inför min kurs som börjar nästa vecka. Jag ska gå en utbildning i digital kommunikation på Berghs, som jag fått av jobbet. Spännande! Det var lääänge sen jag pluggade… Det är kvällstid, 10 gånger. Känns kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s