Gaahh, vilken skitdag!

Inte nog med att jag är trött som en gnu, dessutom har tekniken strulat. Och det vet vi ju alla hur bra jag hanterar sånt…

I god tid innan alla skulle jobba från kontoret igen inventerade cheferna alla arbetsplatser. Vi hade ju tagit hem en massa skärmar, tangentbord och annat. Och de får vi ha kvar hemma så att vi kan jobba hemifrån ibland igen efter nyår.

Sen beställde de så att alla arbetsplatser skulle vara kompletta. När det skulle varit klart så… Ja man kan väl konstatera att det var, och är, det inte!

Fram till nu har jag suttit på en kollegas plats, för på min plats finns ingen nätverkskabel och det har fattats en skärm, tangentbord och mousetrapper. Igår lyckades jag hitta tangentbord och mousetrapper i alla fall, och häromdagen dök en skärm upp. Så idag när jag trodde kollegan vars plats jag lånat skulle komma tänkte jag att jag sätter mig på min egen plats och jobbar med wifi tills den beställda nätverkskabeln kommer.

Lisa jobbar så, för när hon stoppar i sin kabel så har hon inget internät. Helt logiskt…

Så när jag, eller snarare den 3:e person som hjälper mig, väl får de båda skärmarna att funka så kan jag börja jobba. Men det går superseeegt… Och då och då slängs jag ut och jag har ingen nätåtkomst. Varpå det jag jobbat med inte sparas och när jag får åtkomst igen måste jag först starta upp det programmet igen och så göra om allt. Grrrrrr!

När det hänt 3 eller 4 gånger så säger Lisa att jag kan ta hennes nätkabel och se om det funkar bättre då. Så i med den i dockan, och så leta efter var i väggen den ska in. Phu! Men se, nähä, det gick inte alls! Då hade jag inget nät alls! Precis som på Lisas plats.

Då f*n brann det i huvudet på mig! Ringer IT-supporten och talar om vad problemet är. -Kan du inte byta plats, säger han som svarar. Nej, det är ju ingen lösning!! Vi skulle, för flera veckor sen, haft alla arbetsplatser fullt utrustade. Och att ha nät kan man ju ändå tycks är en grundutrustning. Han insåg rätt snabbt att okej, det här måste lösas. Så han la en order så att en tekniker ska komma upp och aktivera uttagen (eller vad det kan heta där kabeln pluggas in).

Nu innebär ju inte det att nån kom upp idag, inte. Jag antar att jag har tur om nån kommer imorgon… Suck!!

Men imorgon kommer jag försöka sitta på nån annan plats, om det finns nån ledig. För så segt som det var idag orkar jag inte ha det även imorgon.

Jag skulle ha tränat idag, men jag har avbokat för jag är heeelt slut. Jag vet att jag borde gått iväg, men jag kan inte förmå mig.

Mot soffan!

2 reaktioner på ”Gaahh, vilken skitdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s