Hämnden är ljuv

Bossen har bett mig göra en grej med honom inför vår konferens. Jag kände mig väldigt smickrad att just jag blev tillfrågad!

Igår bad han mig komma så skulle vi gå igenom lite kring det. Han var på ovanligt bra humör. Misstänkt bra, faktiskt… Det blev nämligen snabbt tydligt att han bett just mig var för att jag är GAMMAL! Han skrattade så tårarna rann, när det framkom. Hrmph! Där fick jag, för att jag kallar honom Babybossen…

Efter jobbet igår skyndade jag mig hem. Pluggtorsdag med föreläsning via Zoom. Dessutom sista dagen innan inlämning av vårt grupparbete.

Jag snabbade mig på att få upp datorn och sätta på den när jag kom hem, få fram vårt dokument med grupparbetet, skriva lite och sen var det dags att logga in för föreläsningen.

Föreläsningen var bra, och vi delades in i grupper och diskuterade kring olika uppgifter några gånger. När det var rast hann jag ta fram mat så jag fick middag. Phu!

Direkt efter föreläsningen så samlades min grupp i ett eget Zoommöte och finslipade det sista på vårt grupparbete. Phu! Vi är klara och idag lämnar en i gruppen in det. Yes!!

Nu var klockan så mycket att det var dags att natta snart. Så jag bara duschade och borstade tänderna och så i säng. Kollade på husfruarna sen släckte jag.

Det var en intensiv dag, men nu är det klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s