Knökfullt

Jag tog dramaten och knatade upp till centrum igår. Och där var typ alla andra oxå! Jösses vad folk det var! Och inte många med munskydd… Jag och en och annan bara. Och när det dessutom är så nedra trångt överallt så kan man ju tycka att de flesta borde ha det?!

Jobbigt att handla när det är så mycket folk, så jag bara åt lunch och sen in i mataffären. Den första hade inte allt jag behövde så jag fick knata in i en till, och där fanns det som fattades. Och jag var glad att jag tagit med dramaten, för den blev full! Hade vart tungt att bära allt hem.

Nu har jag köpt all julmat som jag ska ha med till Nettis. Skönt att det är klart! Hade tänkt baka limpor och börja slå in julklappar när jag kom hem igår, men det blev inget av med det. Jag tog en fika först och sen kom jag liksom aldrig igång. Så idag vet jag vad jag ska göra.

Av någon anledning saknar jag Sara idag, mammas kusin i Chicago och Kris mamma, som inte lever längre. Även om vi av naturliga skäl inte sågs så ofta så betydde hon mycket för mig. Jag saknar att kunna lyfta luren och prata lite, eller läsa hennes fina mejl. Hon var den som såg till att vi höll ihop, så tack vare Sara har jag familj i Chicago oxå! Det är ju främst Kris och jag som står varandra nära. Jag är så glad att jag har henne! Jag fick syn på det fina armbandet som jag fick av Kris, som var hennes mammas, när jag vaknade. Och insåg att jag verkligen saknar Sara. Hon var en så varm person!

Och man är ju lite knäpp, börjar man tänka på en person som man saknar så kommer ju snart tankarna på andra man saknar. Mamma, styvmor och mormor. Tur att man har fina minnen ihop som man kan tänka tillbaka på. Det är värdefullt!

Nähä, nu bör jag komma igång med paketinslagning och limporna! Ha en fin fjärde advent, allihop!

4 reaktioner på ”Knökfullt

   1. 50 g smör + 1 flaska glögg utgör fingervarmt degspad
    50 g jäst
    1/2 dl brödsirap (fast jag hade ljus vanlig)
    2 tsk salt
    13-14 dl rågsikt
    3-4 dl vetemjöl
    Degen ska va kladdig. Jäs 40 min.
    Knåda lite o gör två limpor dom jäser 30 min på plåt
    30 min i ugn på 200 grader.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s