April, april

Blev ni lurade igår? Eller lurade ni någon?? Berätta!

Jag blev lurad, av Systeryster. Gick på det stenhårt! Men det var internt, så inget roligt att berätta. Däremot så kan jag berätta om hur jag lyckades lura i alla fall några av mina kollegor. Hehe!

Jag mejlade ut och frågade om någon kunde byta pass med mig. När vi efter sommaren antagligen ska börja ha dygnet runt öppet, så ska vi jobba 1 vecka dagtid och en vecka natt, skrev jag. Och frågade om nån ville byta mina natt-veckor för jag vill helst bara jobba dag.

Jag hör hur det börjar surra runt om på kontoret. ”Va, när gick de ut med att vi ska ha dygnet runt öppet?” ”Har du hört nåt om det?”

Några svarade på mejlet med skratt-emojis så klart, men en del gick på det!! Hehehe!!

Nettis skrev till sin grupp att kunderna ska kunna välja videosamtal om de vill, så nu är det slut med kuddfrilla och myskläder på hemmakontoret! Hahaha!! Några av hennes anställda gick oxå på det. Hihi!

Tyvärr tittade jag ut genom fönstret igår på dagen…

Det snöade, massor! Och sen övergick det i hagel. Bläää! Det skämtet var inte roligt.

Efter att jag jobbat klart hoppade jag av tunnelbanan på centralen. Jag gick först in på SL:s kundtjänst och fick det nya acces-kortet, men det var visst inte så bråttom, det börjar gälla först våren 2023. Ja, jag är ju allt som oftast ute i god tid…

Sen var jag in på Åhléns för att leta efter en sak till mig och Lollo. Vi ska ha tema-dag på jobbet på tisdag, och vi älskar ju att klä ut oss! Men det fanns inte så jag var in i några fler butiker, tills jag hittade vad jag ville ha på H&M. Toppen!

Sen åkte jag hemåt. I centrum hämtade jag ut en topp jag beställt på Cubus. Där såg jag att de hade nagellack, 2 för 39 kronor. Annars 1 för 25. Valde ut 2, och när jag skulle betala så kom det upp att jag hade en bonuscheck på 50 kronor. Så jag tog ett till och betalade bara 14 kronor!

Så fina och våriga! Ska fixa naglarna senare idag.

Åt middag innan jag knatade hemåt. TV:n i vardagsrummet, eller antagligen boxen, hade piggat på sig så nu kunde jag ligga i soffan och se på TV igen. Kollade på Bäst i test, som är så himla kul! Skrattade högt här hemma flera gånger. Sen kollade jag även på Masked singer.

Men när jag knatade runt i centrum så sa mitt vänstra knä upp sig. Det har gjort lite ont då och då ett tag nu, men igår började det göra riktigt ont. När jag rätar ut benet, helt rakt, så gör det skitont i knät! Så jag haltade hem. Och så hoppades jag att det mirakulöst skulle ha gått över när jag vaknade. Det hade det inte, kan jag tala om…

Så, Halta-Lotta önskar er en fin lördag!

3 reaktioner på ”April, april

    1. En kompis berättade om att de ska bytas ut, och hon sa att det hade de gått ut med ”överallt”. Så jag trodde att det var bråttom. Men inte direkt bråttom…. 😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s