Fniss på jobbet

Igår på jobbet hör jag någon säga: -Hej, fått ligga nåt??

Jag blev.. en aning förvånad och tänkte att de 2 kollegorna uppenbarligen känner varandra väldigt väl, om man ställer den frågan. Tills hjärnan insåg att jag hört fel, det personen sa var läget då. Tant snusk hade gjort om det lite. Jag berättade för Mah, och vi fnissade båda två. Det var över lag en rätt fnissig dag på kontoret. När Lollo kom så fortsatte fredagsfnisset. Härligt med bra kollegor!

På vägen hem så hämtade jag ut ett paket och handlade lite. Sen hem till soffan. Där jag kollade lite på TV men sen somnade. Redan klockan 23 pallrade jag mig upp och bara borstade tänderna och sen ramlade jag i säng. Så trött! Vid 7 vaknade jag till men somnade om igen och vaknade fört vid 10 igen. Så jag behövde tydligen sussa. Så skönt!

Och drömt har jag gjort, konstiga drömmar igen. Jag var både på nån fest och i skärgården och så var det nåt förgiftat, så den maten skulle sparas och skickas på analys.

Som sagt, hur hjärnan kokar ihop allt möjligt, som i drömmen är helt rimligt. Men när man minns det när man vaknar så är det helrörigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s