Folktandvården

Igår fick jag mejl från klinikchef (eller vad titeln nu är) att hon kunde förstå att jag missförstått och att jag ju inte fått ett kostnadsförslag även från dem. Så hon reducerade kostnaden med 2 600 och frågade om det kändes okej. Jag svarade att jag ju egentligen inte tyckte att jag skulle betala något mer alls, men kunde vi dela det på hälften då? Och det gick hon med på.

Så jag är ändå nöjd! Hon var tillmötesgående och jag fick hjälp.

Efter jobbet igår träffade jag Blidö på stan. Vi möttes på Sthlm Tapas. Så mysigt ställe!

Personalen var supertrevliga, maten god och de hade sangria. Vad mer kan man begära?

Det kom några ynka droppar duggregn så vi satt inne. En av servitörerna kom med en liten fläkt och ställde på vårt bord. Gulligt!

Efter maten gick vi en liten sväng på stan. Träffade en föräldraledig kollega och babblade en stund. Kul! Och sprang in i en filminspelning. Vi tyckte att vi kunde vara statister, men det tyckte inte filmteamet. De bad oss vänligt byta trottoar.

Det var ett bra tag sen vi sågs, så det var kul att träffas. Många skratt blev det!

2 reaktioner på ”Folktandvården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s