Korven in da house

Bilen gick igenom!! Det var bara skyltbelysningen som inte lös, men inget jag måste komma tillbaka för. Tjohoooo!

Hem och fixade mig iordning och lördagsgodissäkrade soffan.

Sen kom Nettis, Toyboy och Korven och jag mötte dem ute och skjutsade dem in till stan. De skulle sussa på hotell och gå på stor fest på kvällen. Och jag fick låna Korven!

Vi åkte hem till mig när vi släppt av föräldrarna. Efter ett tag gick vi upp till centrum och köpte (alldeles för mycket) lördagsgodis, läsk och bullar. Och bröd och yoghurt till frukost. Och så köpte vi en pizza och tog med hem och åt till middag.

Alla leksaker i lådan inne i lilla rummet ut över hela golvet, och så en liten Korv mitt bland dem som leker själv så fint. Sen ville hon se en barnfilm, och valde då My little pony.

Lördagsgodis och film, så mysigt! Jag får erkänna att det kanske inte var en film i min smak, men jag satt i samma soffa och läste och så kommenterade Korven nåt ibland som vi pratade om.

Sen var det mello, Korven ville så gärna att Theoz skulle vinna, men så blev det ju inte. Och Korven satt och kollade liten sin padda när det blev lite långtråkigt med allt röstande.

När mello var slut hade jag en trött Korv, så då borstade tänderna och i säng. Jag läste saga och så somnade sessan på 2 röda. Gosknopp!

Jag satt en stund och kollade på TV men jag var rätt trött jag med, så jag kröp snart ner bredvid Korven. Som liksom inte är så himla hänsynsfull i sömnen… Vaknade då och då av att en liten fot trycktes mot mig hårt för att hon ville räta ut sitt ben, i sidled så jag höll på att ramla ur sängen. Lilla skitunge!

Korven är som mommo, gillar sovmorgon! Me like! Strax efter 9 slog hon upp sina grå ögon. Hon har så vackra ögon, helt grå med en mörk rand runt.

Och så mörka ögonfransar. Ögon att drunkna i, eller hur? Här är hon gånger 2. Det är hon som bebis i bakgrunden. -Jag ser rolig ut på den bilden, säger hon och skrattar.

Lilla hjärtat, så mysigt att få låna henne lite. Bäbis är hos sin pappa, Don Pedro, så henne får jag träffa en annan gång.

Vi får väl se när föräldrarna är presentabla idag. Kommer det vara 2 vrak som kommer hit? 😆 Jag hoppas hur som helst att de haft skoj!

2 reaktioner på ”Korven in da house

  1. Mysigt 🙂
    Vi har också haft barngos.
    Barnbarnet sov här inatt då föräldrarna skulle ut på galej.

    Hurra o så skönt att bilen gick igenom 👍🏻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s