Jobbelijobb

Jobbade till 17 igår. Sen sorterade jag ut de papper jag behöver för att kunna göra mosters deklaration. Tar kopior på bouppteckningen och skickar med, och så fullmakt från Kusin. Det blir några tusen var till oss i återbäring.

Sen var det soffan och se klart serien. Lite halvkonstigt slut, men den var ändå sevärd.

Chattade ett tag med en kollega på en annan avdelning. Så kul att vi hörs då och då även på fritiden! Jag har verkligen bra kollegor!

Nu är jag på väg till kontoret. En ny kollega började i vårt team i tisdags, så idag blir vår första arbetsdag tillsammans på kontoret. Hon kommer från en annan avdelning, så vi vet ju vilka vi är sen tidigare. Men nu får vi jobba ihop. Tror det blir bra!

Jag hade tänkt ha min nya ceriserosa klänning och den rosa kappan idag. Vår! Men så är det ju mulet och duggregn. Visserligen ändå +9° C men nää, det kändes inte rätt. Tog en annan klänning och vårjacka i stället. Vårigt, men inte lika färgglatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s