Allt gick bra

Igår var allt som skulle vara med, med. Och jag gick av där jag skulle och kom dit jag skulle. Så inga konstigheter!

Vi var alla i teamet på kontoret, det är vi på fredagar. Och det är alltid trevligt när vi är på plats allihop.

Jag slutade 16 och stannade i centrum och åt innan jag knatade hemmåt. Sen tillbringades kvällen i soffan framför TV:n. Lugnt och skönt!

Kollade på en miniserie på Netflix, Baby reindeer. Baserad på verkliga händelser. Riktigt bra! Såg så klart alla avsnitt! Och sen såg jag på Naked and afraid. Kollar inte ofta på det, men ibland fastnar jag. De här 2 var ett bra team, och hjälptes verkligen åt. Men de lyckades inte hitta vatten, så de fick ge upp.

Nu går tvättmaskinen med lakan och handdukar. De lär väl få tumlas hela dagen sen innan de är torra. Jag har ju inte så stora möjligheter att hänga lakan på tork i mitt lilla badrum. Jag har ingen torkställning som jag kan ställa i ett annat rum heller, eftersom jag ju brukar tumla det mesta. Och jag har inte tagit tag i att köpa nya maskiner…. Snart, snart ska jag göra det.

M skickade nyss ett foto. De är på väg till landet och det är kraftigt snöfall nu när de kör. Blääää! Här hemma regnar det, jag hoppas inte att det övergår i snö! Det räcker med snö för i år, tycker jag. Jag vill fixa iordning på balkongen!

Precis innan M skickade fotot hade jag tänkt fråga henne om vi skulle åka och kolla på tvättpelare till mig. Men det kunde jag ju glömma, alltså. Får se om jag tar tag i det, eller inte idag. Så länge tvättmaskinen funkar känns det som att det ändå inte är panik. Och det gör den än så länge! Peppar, peppar….

4 reaktioner på ”Allt gick bra

  1. Har du ingen klädställning du kan ställa på balkongen o hänga lakanen på? Eller nå linor därute? Själv gillar jag inte att tumla lakan o handdukar, gillar när handuken är lite ”vass”. Tvättar alltid lakanen i brf:s tvättstuga, inte bara för torkmöjligheten utan också för att då kan jag mangla dem.

    Gilla

    1. Jag älskar att tumla just handdukar så de blir mjuka. Lakanen skulle jag gärna ha manglade i och för sig, men tycker det är för bökigt att gå till tvättstugan. Den är i ett annat hus, så jag måste gå ut. Vore den i mitt hus, på bottenvåningen,så kanske jag skulle gå nån gång. Men det är ju så bekvämt att tvätta hemma, man slipper passa i tvättstugan där man ju kan bli v med tvätt. Har jag hört…

      Gilla

      1. Jag har också tvättstugan i ett annat hus, uppförsbacke dit dessutom…Här har vi lås på torkrummen, vilket säkert är bra. Renbäddad säng med manglade lakan är ljuvligt!

        Gilla

Lämna en kommentar