Träningsvärk

Igår chockade jag min lillasyster! Hon skickade ett sms på morgonen och jag svarade direkt.

-Va, är du vaken?

-Ja, för jag ska träna. Det du!

Hon undrade om jag blivit kidnappad och det var kidnapparen som svarade på hennes sms. Hahaha!

Så efter frukost svidande jag om till träningskläder och åkte in till stan och Friskis. Mötte Agneta där och vi körde på. Det var en vikarie, och hon höll ett lite tuffare tempo än den ordinarie ledaren brukar. Men det var ett bra pass! Det enda negativa var att hon inte hade headsetet på, så man hörde henne inte. Så man fick hela tiden hålla koll på när hon bytte rörelse. Det gjorde att en del rörelser blev knepiga, när man låg ner och tränade rygg, t.ex.

Efteråt gick vi och fikade. Vi tog varsin smarrig macka med lax och avokado. Jättegod, och perfekt lunch. Vi var båda hungriga efter träningen. Vi satt en bra stund och babblade och fikade. Mysigt!

Sen skildes vi åt och jag åkte hemmåt. Handlade i centrum och sen chansade jag och gick till Thaisalongen. Och de hade tid för mig! Så 1 timme senare, nyknådad och hela ryggen knakad knatade jag hem igen. Så skönt, och välbehövligt!

La mig och läste en stund men somnade så klart. Zzzzzz…

När jag vaknade så tog jag med mig en del och knatade till miljöstugan. Plockade lite hemma och fixade.

Kollade lite på nätet och hittade den här. Fniss! Men stackars kossan.

Började kolla på en ny serie på Netflix, I dina händer. Om ungdomsbrottslingar. Den är bra, och otäck. Antagligen realistisk. Det enda är att jag inte förstår all slang. De har ju ett eget språk, typ!

Lämna en kommentar