Ca 30 minuter

Inatt är nog den längsta sammanhängande sömn jag fått ca 30 minuter.  Trots Coccilana så har jag vaknat och hostat! Och eftersom 1 magmuskel gör så j*kla ont när jag hostar så måste jag sätta mig upp med böjt ben varje gång jag hostar.

Så nu ska jag testa utan Coccilana och se om det gör nån skillnad alls. Ska försöka dricka ännu mer, så löser ju det upp slemmet lite. Så kl 7 var jag uppe och gjorde varmt honungsvatten med skivor av ingefära i och 1 glas med vätskeersättning. Har så klart svettats som en galning, så det kan nog vara bra.

Hoppas ni har det bra och är friska!

4 reaktioner på ”Ca 30 minuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s