Aj

Min kropp är inte som andras. Nu har jag varit på yoga i måndags, och det var mest smidighet, stretch, och lite styrka. Igår hette passet rörlighet och var oxå mest stretch. Så jag har ju inte gått ut stenhårt och förtagit mig med träningen, utan börjat lugnt.

Inatt när jag ska byta ställning så vaknar jag av att det hugger till rejält i ländryggen på höger sida. Skitont gör det! Det värker inte, men gör ont när jag rör mig. Så sen vaknade jag urton gånger när jag rörde mig i sängen. Och jag går som en kratta, sakta och försiktigt. Ser ut som Märta Buff, 97 år. Suck!

Borde det inte vara tvärtom, att ryggbesvär borde bli bättre av att röra på sig och stretcha? Inte borde jag få ont i ryggen av det?

2 reaktioner på ”Aj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s