Pysslat

Igår i centrum knatade jag in på Åhléns och köpte rosa sidenband. Eller ja, nåt slags blankt band, i alla fall. Har sett nånstans i en butik att de hade det i ett par mjukisbrallor, och det var så fint!

Så hem och fram med mina blommiga, fin-mjukisbrallor!

Det var en vanlig snodd eller snöre i dem när jag köpte dem.

Inte nu längre! Fint va? En liten detalj som gör stor skillnad!

Igår började säsong 2 på den danska serien Arvingarna. Jag såg säsong 1 och gillade den,så jag började kolla igår. Sen lär jag väl missa en massa avsnitt nu när det är sommar… Men, men, det är ju inte hela världen.

2 reaktioner på ”Pysslat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s