Lördag, och klarblå himmel

Igår när jag kom till centrum funderade jag en stund på om jag skulle gå och se en film. Men så tänkte jag att då måste jag handla efteråt och så kommer jag hem rätt sent… Näää, jag orkade inte.

Knatade in i matvaruaffären och plockade på mig rätt mycket varor. När jag kommer till kassan så får jag syn på Kärran i kassan bredvid, så vi hejar. Hon väntar på mig medan jag betalar (och hon packar mina varor!) och så gör vi sällskap hemåt. Mysigt att babbla lite! Jag älskar att jag har vänner som bor i samma område så att man stöter på varandra oplanerat ibland!

När jag kommer hem så packar upp matvarorna, sen sorterar jag tvätt på hallgolvet. 3 högar blir det, så jag slänger in en i maskinen direkt. Har för övrigt slutat med sköljmedel och har i ättika i stället. Har jag berättat om det? Funkar finfint, och kläderna luktar inte inlagd gurka, som jag trodde de skulle!

När tvättmaskinen går så knatar jag ut i köket och gör en sats fröknäcke. Igen… Och så sätter jag igång även diskmaskinen. Sen fixar jag lite att äta och tar med in och sätter mig framför TV:n. Där blir jag sen kvar hela kvällen. Chattar lite med Carina, kollar på Skavlan och lite annat innan jag ramlar i säng och somnar.

När jag gick upp i morse så rev jag ur sängkläderna och så slängde jag in nästa omgång tvätt som går nu. Jag kommer ha en del att vika sen… Oooo, som jag längtar! 

Nu sitter jag vid matbordet och har ätit mina avokadomackor och har kaffet kvar. Ute är himlen klarblå och snart kommer jag se solen! Ser att den lyser in i sovrummet, och då oxå i vardagsrummet. Tänker inte titta in där…. Då kommer jag se hur skitiga fönstren är! Måste putsa dem bara det blir varmare.

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite på nätet och dricka kaffet innan jag gör mig i ordning och ger mig iväg för att träffa Kussesin senare. Hoppas ni får en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s