Bra möte

Jag och Bossen var på möte med 2 från 2 andra avdelningar igår. En av mina arbetsuppgifter är på uppdrag från dem, och vi skulle sätta upp riktlinjer och utöka. Vi behöver vara fler, det räcker inte med mig.

Efter en stund blev Bossen lite obekväm på grund av vilken riktning samtalet tog. He he!! De gav nämligen mig massor av beröm!! Och sa oxå menande att det nog var skäl till löneförhöjning!!Jag sken som en sol, medan Bossen mumlade att nu kommer hon vara olidlig. Jaaa, sa jag, och nickade.

Sen pratade vi även om hur vi går vidare och vad vi behöver göra. Så det var ett bra möte. På många sätt! 😉

När jag hade jobbat klart så åkte jag hem och kollade på Vår tid är nu. Så bra! Missade första minuterna bara.

Min kaktus blommar, såg jag när jag vattnade blommor på dagen.Massor av knoppar, så fin!

8 reaktioner på ”Bra möte

 1. Så hur många % ökning är det tänkt att d ska få? Jag lyckades med 8%…. Så din chef får en hint om hur mycket det ska vara 😉

  Gilla

   1. Löfte om än fler nästa år om jag fortsätter i som nu.
    (Sen vet jag ju att din chef läser här så tänkte bara se till att vederbörande vet vad det ska börjas 😉 )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s