Jag måste skryta lite…

Eller ganska mycket! Jag är f*n grym!! Inte nog med att jag redan tränat 2 gånger den här veckan (och det är ju för 17 bara onsdag!), nu på morgonen (Bara det, på MORGONEN!!) var jag på gymmet igen 8.20. Hängde in min jacka i ett skåp och gick ut till en Cross Trainer och körde på den tills PT-Madeleine kom och hämtade mig.
Eftersom jag redan värmt upp (vem är jag, hur kom det här sig?? Var är latmasken???) så körde hon igång direkt. Överkropp, gummiband och en maskin som jag inte vet vad den kan kallas. Men tufft och precist när hon korrigerar minsta rörelse. Svetten rann. Sen mot en annan maskin för att köra ben. Hej och hå, de var ju fortfarande lite möra efter cyklingen. Men det togs det ingen hänsyn till…. 3 olika varianter i samma maskin, olika muskler fick jobba beroende på hur jag satte fötterna. Skitbra!
Avslutade med att stretcha benen. Och att boka nya tider. Jösses, jag kommer inte undan….

Nya kläderna var supersköna, byxorna behövde inte dras upp stup i kvarten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s