En bra söndag

Igår möttes jag och Nettis utanför Ikea. Jag bad henne att vi skulle mötas vid bilarna för jag hade en burk hudcreme till henne.-Ja, vad bra för jag har en matlåda till dig, svarar hon. Gulle!! Hon hade lagat en så god linssoppa och bakat bröd, och så blev det över så då gjorde hon en matlåda och tog med. Hur gulligt är inte det??

Sen knatade vi in på Ikea, där det faktiskt var lite folk. Trodde att det skulle vara helt tomt, både veckan före lön och virustider. Men vi höll avstånd och tog oss bara till lampavdelningen och sen mattavdelningen. Och under över alla under, jag hittade en matta! Hade allra helst velat ha en rund, men det fanns ingen tillräckligt stor, tyvärr. så vi tog oss till kassorna, stod i kö med långt avstånd och sen ut till bilen med lampa och matta. Fällde en del av baksätet och mattan gick hela vägen från bakluckan till halva framsätet. Sen åkte vi till ett kafé och samma där, det var en del folk, så vi såg till att hålla ordentligt avstånd, och så tog vi varsin kaffe och delade på en cookie. Mmmm! Mysigt att ses och babbla lite.

När vi hade fikat klart så skulle jag åka direkt till Långtbortistan och plocka upp Systeryster med familj. Eeeehhh, just det ja….. Och bilen var full av matta. Hmm, jaha, bara att ta med mig mattan ur bilen när jag kom fram. Systeryster såg en aningens förvånad ut när jag kliver in hemma hos dem med en jätterulle till matta i famnen. Ha ha ha!!

Vi åkte till en Indisk restaurang i närheten av dem dit även Bror med familj kom. Vi åt söndagsmiddag ihop och ville ses och babbla lite. Det var några mer gäster, men alla satt utspritt. Lillpudding ville sitta bredvid mig, och han var så gosig. Ville sitta nära, nära. Och båda Puddingarna kramades så goa, långa, kramar. Sen körde jag hem Systeryster med familj, och så lassade jag in mattan i bilen igen och åkte hemåt. Orkade inte börja montera lampan (som är i fjurton delar…) och ta bort lilla mattan, så det får jag ta efter jobbet idag. Då ska jag ta bild och visa er!

Nu ska jag snart flytta in på ”kontoret” och jobba. Ta hand om er och jag hoppas ni får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s