Slappardag

Igår gjorde jag absolut ingenting. Bara slappade hemma i soffan! Hela dagen. Somnade till och med en stund mitt på dagen. Så himla skönt! Kollade på en dokumentär om Malala på TV:n.

Men så framåt eftermiddagen så samlade jag ihop mig och åkte till Anita. Knatade in på apoteket på vägen för att höra om de möjligen hade handsprit kvar. – Ja men bara den här, sa apotekaren. Och den är rätt dyr. – Ja okej, men det får det vara värt i dessa tider med Corona, sa jag och köpte den.

Tog med den i stället för en blomma och gav Anita. Skitnöjd att jag fått tag i det, för hon har sagt att hon försökt men att det är slut överallt.

Dessvärre så, efter en koll i FASS, så visar det sig att den inte biter på virus…. Apotekaren kunde inte tänka sig att berätta det??? 😡 Jag tänker gå tillbaka och be att få lämna igen den! Det kanske man inte får, men de ska i alla fall få höra det, och få ett besök av Surtanten!

Vi hade i alla fall trevligt hos Anita!

Jag fick ett glas vin när jag kom. Skål! Sen kom även Nästanguddottern och Marie oxå. Och vi fick hummer. Mmmmm!

Så himla smarrigt! Vi satt länge och babblade om högt och lågt och hade jättetrevligt. Så mysigt!

7 reaktioner på ”Slappardag

  1. Men på Apotekets beskrivning så står det ju att den aktivt tar bort bakterier, virus, mikroorganismer mm. Jag kollade den förut och den verkar vara den bästa????

    Gilla

      1. Det är så pinsamt när man är arg och irriterad och så har man fel…vet hur det känns 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s