Stilla lunk

Jag saknar en bra serie nu. Har sett klart på The stranger i förrgår. Och då började jag kolla på en miniserie, dokumentär. Men den är lite seg. Jag fastnar inte riktigt.

Idag skulle jag ha lämnat in bilen, men jag avbokade tiden igår. Carina har en kollega vars man har bilverkstad, och han skulle göra jobbet för 2 000 kronor mindre! Så jag ska få en tid i hans verkstad i stället! Toppen, 2 000 pengar, det är ju en del! Så gulligt av Carina att fråga honom om det här!

Jaha, annars då? Här händer inte mycket… Jobbar och ser på TV, that’s it liksom. Million Dollar Listing och sen Husfruarna nu är det de i Dallas.

Fredag idag, solen skiner och de säger att det kanske ska bli lite varmare. Vore inte fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s