Utflykt

Frukosten intogs även den ute igår. Så himla mysigt! Jag älskar sommar!!! Systeryster sa att hon kände sig lite rastlös så jag föreslog att vi skulle åka till Norrtälje och strosa runt. Bra idé, tyckte hon, så resten av familjen fick frågan om de ville med. Svågern tyckte det lät skittråkigt, men då Puddingarna båda två ville med så hakade även han på. Så vi knökade in oss i bilen och drog iväg! Puddingarna slogs om vem som skulle sitta bredvid mig. Gullungar!

Väl i Norrtälje så hade vi jättetrevligt, och även Svågern tyckte att det var bra! Vi knatade runt, såg på fina hus, njöt av vädret, kollade lite i affärer och hade det bra. När vi blev hungriga så knatade vi till Åtellet och fick bord ute i skuggan. Perfekt! Satt skönt i en soffa och 2 fåtöljer. Och god mat! Alla var supernöjda!

Sen tyckte vi att vi skulle äta glass till efterrätt, så vi gick till en glassbutik vi hade passerat innan där det stod att de hade saffransglass. Det har Storpudding varit sugen på sedan vi var i Norrtälje senast för 2 eller 3 år sedan. Men den smaken var slut!!! Så himla typiskt! Men vi köpte andra smaker som var goda! Vi tog med glassen och satte oss vid ån (eller vad det är för vattendrag som rinner genom stan). Mys!!

Gick en vända till, bland annat nere vid hamnen där de byggt nya bostäder och det var verkligen fint där. Sen kände vi oss nöjda och knatade tillbaka till bilen för hemfärd. Men först stannade vi till och gick in på Lager 157 och kollade lite.

Alla hade blivit trötta och somnade i bilen. Ja, utom Svågern som tur var, för han körde!

När vi var tillbaka hemma hos dem så öppnade de upp poolen och jag var bra sugen på att stanna. Men insåg att då kommer jag somna i solstolen. Så jag skärpte till mig och tog min packning och åkte hemåt.

När jag kom hem så satte jag mig på balkongen och läste innan jag senare flyttade in till soffan och började kolla på Bönsyrsan, en fransk serie på Netflix. Såg 1 avsnitt och den var riktigt bra! Men sen var det dags att krypa i säng, för nu är det slut på semester för den här gången. Idag ska jag jobba, 7.45 till 17. Rivstart, alltså! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s