Första arbetsdagen avklarad

Jag skulle börja jobba 7.45 igår, men eftersom jag ändå vaknade innan klockradion satte igång att låta så satte jag igång datorn redan 7.30. Tänkte att det skulle vara en hel del mejl att sortera och gå igenom bland annat. Men, när jag loggat in så bara stod datorn och tänkte. Jag kunde inte öppna ett enda program!

Så jag messade Bossen och talade om hur det var och sa att jag skulle testa att starta om och funkar det fortfarande inte så får jag ringa supporten. Bossen svarade att fler haft problem efter semestern, och så hälsade han mig välkommen tillbaka.

Jag startade om men det var likadant igen, så jag ringde IT-supporten som sa att jag var tvungen att åka in till kontoret, docka in datorn och vänta i ca 1 timme, sen skulle den vara uppdaterad. Men, hans dator hade inte funkat när han gjorde så efter sin semester, så om inte min heller skulle göra det så måste jag ta med den till supporten så de fick mickla med den. Jaha ja…

Ringde Bossen och talade om att jag alltså måste ta mig in till kontoret och antagligen inte skulle kunna göra någon riktig arbetsuppgift på ett bra tag än. Men det var ju inte mycket annat att göra, och på plussidan var att då skulle vi ses för han skulle oxå in till kontoret.

Så in i badrummet och tämjde frisyren, på med BH och så in i bilen med dator och annat. När jag kom fram tänkte jag att det är lika bra att gå direkt till receptionen för när man inte varit på kontoret på länge så brukar passerkortet vara spärrat. Men det var det visst inte, bara för att jag tänkte till för en gångs skull! Ja ja, in på kontoret och springer på Chiefen det första jag gör. Så kul att ses, det var ju ett bra tag sedan man träffade kollegorna nu! Så vi babblade en stund så klart. Ganska tomt på kontoret, men några av cheferna var på plats så vi babblade. Satte datorn i en docka och sen letade jag upp Nettis och störde henne en stund. He he!

Sen gick jag in i vårt förråd. Det ångrade jag nästan… Fy vilken röra det var där! Det är ju jag som beställer kuvert och trycksaker till kontoret, och nu har andra gått och hämtat det, men ingen har packat upp så det stod kartonger lite överallt. Öppnade och oöppnade om vartannat. Så jag röjde där, packade upp och ställde i ordning. Så jag i alla fall kunde göra viss nytta. Bossen kom och han var glad att jag tagit tag i det. -Du ser hur det blir när du inte är här, sa han. Du kommer aldrig igen få 5 veckors semester! Eeehhh, joooo, sa jag! Ha ha ha!

När gott och väl 1 timme gått och datorn fortfarande inte vaknat till liv så knatade jag iväg med den till supporten. Vet inte vad som behövde göras, men snubben knappade ett tag och sen fick jag tillbaka den. Och då var det liv i den! Så tillbaka upp på kontoret och öppnade upp alla program. Rensade min inkorg på 123 876 000 mejl.. Sen knatade jag och Bossen och åt lunch och uppdaterade oss om allt möjligt. Trevligt!

Tillbaka efter lunchen var det så dags att faktiskt ta tag i en riktig arbetsuppgift! Chatta med våra kunder. Vilket jag gjorde resten av arbetsdagen. Sen var jag helt slut! Hur kan man bli så trött? När jag kom hem hade jag kunnat somna på stört! Men insåg att det inte var en bra idé att somna vid 17.30 så jag höll mig vaken.

Kollade på en fransk serie som jag inte minns namnet på… Borta för alltid?? Den var ganska bra!

Idag börjar jag jobba först klockan 15, så sovmorgon först och sen långfrukost framför datorn. Solen skiner, så jag tror det blir en stund på balkongen innan jag ska se om jag kan få tid hos frissan. Frisyren är vildvuxen nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s