Tillbringat helgen på en lyxjakt

Det känns som att jag tillbringat helgen på en lyxig yacht på Tahiti. Lite kluvet bara, om jag jobbat eller varit gäst? Nä, just det… Jag var åskådare! 😉

Men igår var jag hem till Carina och fikade. Och hennes döttrars hundvalp var hos henne när jag kom. Så himla söt! En blandis, tror jag, på 4 månader. Nyfiken men lite avvaktande först. Men när vi hälsat och han hade fått lukta på mig så fick jag gosa. Äldsta dottern kom efter en stund och tog en fika med oss innan hon tog med valpen och gick igen.

Carina och jag satt och babblade i flera timmar om allt och inget. Det var alldeles för länge sen vi sågs, så vi hade massor att uppdatera varandra om. Hon har så jätteont i sin ena höft, den är helt utsliten. Ben mot ben som skaver mot varandra. AJ! Nu har hon äntligen fått tid för operation, så om några veckor får hon en ny höft. Skönt!

M ringde på Facetime när jag var hos Carina så vi babblade lite alla 3. Hon har en annons om en bäddsoffa efter hennes mamma som de vill skänka bort. Och precis som när jag skulle skänka bort min soffa så hör många av sig och vill ha den men sen kommer de inte. Igår hade M stämt träff med en som skulle komma och hämta den, men han dök inte upp. När M skrev och frågade var han var så svarade han att han inte kunde men att han kanske kommer imorgon. Suck… Så det var bara för M att åka hem igen. Trist när man vill skänka bort nåt gratis.

Nu är det måndag och full arbetsvecka igen. Kommer kännas som en lååång vecka när det inte är en enda ledig dag mitt i nånstans. Men jag börjar veckan med sovmorgon i alla fall. Börjar jobba klockan 14.

2 reaktioner på ”Tillbringat helgen på en lyxjakt

  1. Ja, tänk vad tokigt det kan bli när man blir så engagerad 😂 Tro mig jag vet!
    Varför håller folk på att tjorva hit och dit när fina saker ska skänkas bort? Jag minns speciellt ett tillfälle när jag ville skänka bort en 4 månader gammal fåtölj från Mio. Nypris 1990 kr helt galet felköp och oanvänd! Jag försökte sälja den först för 500kr) Sen valde jag bortskänkes men fick jag så många frågor om skick, nypris, m.m och den ena ville hämta den tiden och avbokade 👺 men det bästa /värsta var från personen som skrev att jag nog ljög och att fåtöljen inte var ny👺 Jag har kvar fåtöljen och det känns så bra. 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s