Desinficera sig

Jag har fått instruktioner om hur jag ska duscha inför operationen. Dagen innan ska jag duscha på morgonen och tvätta håret och tvåla in hela kroppen med särskild tvål. Skölja bort allt och sen göra om det 1 gång till. Torka mig med ett rent badlakan. Och inte smörja in mig. Oj oj, jag som är värsta torrisen!

På kvällen ska jag göra om hela proceduren och så sova i renbäddad säng. För att sen igen på morgonen på operationsdagen göra allt ihop igen. Utan att smörja in mig! Vid det här laget lär jag ha kliat ihjäl mig. Kanske till och med krakelerat…

Igår var jag in på apoteket för att köpa Hibiskrub, men det var tydligen problem med leveransen. Så det fanns inte men de hade ett annat medel som är i svampar, som är samma sak. Och det vet jag, men jag hade hellre haft som flytande i en flaska. Hon på apoteket tog fram en förpackning och sa att det räcker till 2 duschar. Ja, men jag ska ju duscha 3 gånger och tvåla in mig 2 gånger varje dusch. Ja, men det räcker det till, titta det är många här i, sa hon då. Så jag tänkte att det låg några extra i och köpte det. Kommer hem och kollar. Nej, det räcker inte. Det står särskilt i instruktionen att man ska byta svamp när man tvålar andra gången. Inte använda samma!

Hon på apoteket hade noll koll. Så nu får jag köpa 1 paket till, alltså. Suck!

4 reaktioner på ”Desinficera sig

 1. Och inget balsam i håret väl? Man blir som en svinto. Fanns inte tvålen på något annat apotek? Eller köpt på nätet, dom har ju snabb frakt.

  Gilla

  1. Nix, inget balsam heller. Har kollat några apotek, men de hade inte heller Hibiskrub. På Apotea hade de, men bara en jätteflaska. Så nu har jag köpt en till förpackning med de där svamparna.

   Gilla

 2. När jag skulle snittas (alla tre barnen) skulle jag smörja in mig med lotion från en ny förpackning (men undvika just magen). Så när jag opererade ryggen förra sommaren gjorde jag likadant och undvek ländryggen. Kanske livsfarligt men det gick bra alla fyra gångerna 😊. Living on the edge liksom

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s