Kontorsjobb

Det var skoj att vara på kontoret igår, och träffa alla! Och bra, för Lila visade fler saker i nya rollen, så att jag får lära mig. Toppen!

Det var oxå ett möte som AO-chefen hade som var väldigt bra. Han är verkligen bra på att peppa och entuasmera, att få möten och information intressant och inspirerande.

Men min fot var däremot inte lika nöjd som resten av mig. Den gjorde lite ont, men ingen katastrof ändå. Jag pallade upp den under skrivbordet på en rulle bubbelplast. Hahaha! Men det blev ju ändå fler steg än vanligt, och på tunnelbanan var den ju så klart på golvet.

På kvällen var det skönt att lägga mig i soffan med foten högt. Jag kollade på handbollen, Island-Sverige. Alltså vilken match!! Så spännande och Sverige vann! Målvakten Palicka blev välförtjänt utsedd till matchens spelare. Detta trots att han faktiskt blev utvisad för att han typ slogs med en motspelare. Hahaha!

Systeryster och Svågern hade missat att det var match, och Systeryster undrade vem som snott min telefon när jag skrev att jag kollade. Sen chattade vi oss igenom matchen men till slut videosamtalade vi för vi skrattade så mycket!

Morgonens sms-konservation med pappsen löd så här:

Äntligen är hans dotter lite sportintresserad! Hahaha

Idag när jag klev ur sängen och kom in i badrummet så fick jag syn på mig i spegeln. Och jaaa… Det var.. spännande! Eller nåt…

Luggen?! Så chict! 2 små lockar, åt varsitt håll. Och sen piggelunk resten. Hur ska jag lyckas återskapa detta mästerverk efter tvätt? Som sagt, jag är ett under av skönhet, verkligen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s