Lite nojig

Jag brukar verkligen inte känna efter och vara orolig för att bli sjuk. Har ingen hypokondri alls. Tvärtom snarare, tänker ofta att äähh, det går över!

Men nu får jag erkänna att jag är en aning nojig kring magen. Rent förnuftigt tänker jag att det tog 9 år efter min Gastric Bypass innan det här hände. Så sannolikheten att det ska hända igen de här 4 veckorna innan jag ska in för att lokalisera och stänga ”hålet” (tror läkaren kallade det en slits, kanske?) måste ju ändå vara minimal.

Ändå så sa ju läkaren att jag skulle åka in direkt om jag kände av magen igen. Och de orden fastnade verkligen! Så nu tycker jag att magen känns lite uppblåst, spänd. Och det tyckte jag inte att den var i torsdags när jag skrevs ut. Eller?? Det är ju i och för sig inte ett tecken på att tarmen fastnat nånstans. Men är det som det ska?

Ja men ni hör ju, så här håller jag på. Suck!

Gick en sväng upp till centrum igår. Mötte M och tog en fika och fick mina smycken. Jag tog av dem inför operationen och när hom kom så tog hon med dem hem. Kändes bättre än att ha dem på sjukhuset. Mysigt att ses och babbla lite. Hon var så fin, hade lite smink och skulle ut och äta med sin systerdotter med sambo!

Knatade hem igen sen, låg eller satt i soffan och läste mest. Och kollade på sociala medier och hittade i vanlig ordning kul saker som passar in på mig.

Ja, alla sätt är bra!

Och den här, den är SÅ jag!

Förutom att jag numera inte alls glömmer att jag inte springer! Och nu, nu FÅR jag ju inte ens träna eller springa! Ooo, så tråkigt! 😉

12 reaktioner på ”Lite nojig

 1. Jag förstår att du blir orolig och det med all rätt! Om det känns fel så åk in, tveka inte ! Jag tror att du kanske tänker som jag gör ” jag väntar lite, det är ingen fara, varför ska jag belasta akuten” Ta väl hand om dig!

  Gilla

 2. Känner du dig orolig och har nytillkomna besvär bör du kolla upp lilla magen. Inte så mysigt att gå omkring och vara ängslig🌹.
  Har det inte blivit bättre i morgon kanske du kan ringa till sjh och rådfråga🌺.
  Ta väl hand om dig!!!

  Gilla

 3. Jag tänkte också det att ring upp till avdelningen och berätta att du är orolig och hur du känner. Du är inte till besvär, dom är till för att hjälpa till.

  Gilla

 4. Verkar som att vi har samma tankar o funderingar kring ett som annat – men, när du en gång nyss varit så sjuk i magen så ska du inte tveka om det är ngt som känns fel, eller annorlunda än vanligt. Ibland är det bättre att åka in en gång för mycket än för litet….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s