Började sent

Idag gick jag upp strax efter 8, åt frukost framför datorn och tog det lugnt. Sen drog jag på mig träningskläderna och gick till Sats. Hade bokat ett Pilatespass. Har aldrig testat det förr, bara sett bilder. Och då har de antingen suttit på såna där stora bollar eller tränat i några maskiner. Här stod eller låg vi på en matta och gjorde en massa rörelser. Jättebra, och tuffare än man kunde tro!

På vägen hem gick jag in på Thaisalongen och fick massage 1 timme. Alltså, om jag blir miljonär (troligt…) så kommer jag anställa en egen massös! Det är verkligen skönt.

Sen hem och åt lunch, duschade och gjorde mig klar för jobbet. Och slog i skallen… plockade ur diskmaskinen och hade en skåplucka öppen. Vänder mig om med mer porslin som ska in i skåpet och TJONG! Ser nästan stjärnor! Nederhörnet på skåpdörren rätt i pannan. Det gjorde ONT!! Snabbt tog jag ett kallt glas och höll där jag slagit i, så jag slapp faktiskt få en bula.

En till hörde av sig om soffan idag. Han vill hämta den på lördag. Jag tror det när jag ser det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s