Ledig!!

Har man jobbat extra en helgdag så får man en annan dag ledigt. Idag är det en annan dag! Så jag har haft sovmorgon!! Zzzzzzzz…..

Igår hämtade jag ut ett paket. Jag hade skickat efter en kappa, som jag hittat på rea. Men, den ska jag skicka tillbaka, tyvärr! Den nådde ända ner till fotknölarna, så liiite för lång. Plus att den var lite, lite trång över axlarna. Så nix, den åker tillbaka. Så jag ska under dagen ta mig till centrum med det paketet, och så ska jag försöka ordna med vindrutetorkarna. Bland annat, det ska fixas med en del idag. Passa på och få lite gjort på min extra dag ledigt!

Jag hoppas oxå att jag, innan jag tar mig till postombudet, få meddelande om att de 3 julklappar jag väntar på har kommit. Det var ett bra tag sedan jag beställde dem, så nu börjar jag bli lite orolig att de inte ska hinna komma till jul…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s