Nya tallrikarna

Så här ser de nya glastallrikarna ut.

Jag är så nöjd!

Men fasiken vad jag fick jobba för att få bort prislapparna på dem! De satt som berget! Som tur var så hade jag bensin hemma, så det fick jag lov att gnugga bort klister och papper med, innan jag körde dem i diskmaskinen.

Jag är oxå väldigt nöjd med mina återvinningskärl! Var så kul att gå dit med diverse skräp igår. Redan ligger det plast, och nåt papper i respektive kärl.

6 reaktioner på ”Nya tallrikarna

 1. Det borde va förbjudet att använda såna klisterlappar på porslin. Jag har tallrikar som jag haft i en massa år vars märken från klisterlappen syns ffe.

  Gilla

 2. Matolja funkar på klistermärken. Håller med om att otyget borde förbjudas! Tallrikarna var jättefina!

  Gilla

 3. Jag gillar verkligen pressglas! Jag har små fat och lite annat som jag har ärvt i pressglas, mycket är udda men det gör inget.
  Tvättsprit och bensin är bra att ha hemma när man ska slåss mot klister som inte vill gå bort, men man kan ju undra varför de använder sådana prislappar? Brukar folk ta bort dem och sätta dit någon billigare? (Det vet jag har hänt på en del ställen.)

  Gilla

  1. Ja, jag tror det är därför de har värsta prislapparna, för annars byter folk. Men jag blir inte gladare när jag ska ta bort dem, trots att jag tror mig veta varför.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s