Glad så han nästan gråter

Igår jobbade jag 7.45-17, så lång dag. Men det gick bra! Sen tog jag en dusch, vilket var välbehövligt. Och så åkte jag över till Anita och Håkan. Där möttes jag av Otto i trädgården. Först kollade han lite avvaktande, sen när han såg att det var jag så blev han heeelt till sig! Nästan ylade/grät och skuttade runt mig, slickade på mina händer och var så glad, så glad! Och fast han är en ganska liten hund, en tax, så kan han hoppa högt! Nästan upp till ansiktet på mig. Galna gosvovve!

Inget dåligt välkomnande, alltså! Jag frågade varför inte Anita kom och vrålade av lycka när jag kom. 😉

Vi satt ute på deras altan och drack lite vin och så beställde vi hem mat från Pinchos. Och jösses vad gott det var!! Och till efterrätt beställde Anita churros med nutella till oss. Mmmmm! Och Håkan hade köpt jordgubbar som vi åt till. Mums, så gott!!

Så mysigt att sitta ute med goda vänner och babbla ett tag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s