Vilket väder!! ☀️

Igår var det ju alldeles fantastiskt väder!

Strålande sol från en klarblå himmel! Och varmt! Halvvägs till centrum fick jag ta av mig jackan, och gå vidare i långärmad t-tröja bara. Ja och byxor och skor, så klart!

I centrum kollade jag i några affärer, och hittade en fin tröja för lite pengar. Sen var jag till frissan och klippte mig. Hon är så gullig, varje gång säger hon att jag har så fin färg, att hon tycker att det är så vackert. Kul!

Nyklippt och nya tröjan!

Hela dagen igår kände jag mig svullen runt ögonen och lite seg. Att vara vaken så där sent, eller ja tidigt blev det ju, var ingen hit. Så igår såg jag till att komma i säng i vettig tid. Vid 23 släckte jag efter att ha läst en stund. Och jag har sussat gott tills klockradion skrällde igång 7.30. För idag ska jag ju träna med Maria 9.30.

Och himlen är klarblå idag oxå!!

4 reaktioner på ”Vilket väder!! ☀️

  1. Finfin hela du 🙂
    Du passa skitbra i det där korta håret 🙂
    Önskar att jag också vågade klippa kortkort

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s