Deklarationen

Igår var det nån på kontoret som pratade om att man kan deklarera nu. Så jag gick in på appen och skulle göra det. Tänkte att det är skönt att få det gjort!

På min Bank-ID brukar jag signera med fingeravtryck. Men för att signera sin deklaration måste man skriva sin kod. Som jag inte mindes. Dessutom så trodde jag att det var nån kod som skulle finnas på deklarationen som man skulle skriva in, först. Men en kollega förklarade att det var det ju inte. Så klart!

Till slut kom jag på vad jag har för kod, och kunde godkänna deklarationen. Så nu är det avklarat! Nu bara väntar jag på skatteåterbäringen. 2 800 ska jag få tillbaka, det känns ju bra!

Efter jobbet åkte jag direkt till Friskis. Skulle bara hunnit hem och vänt, så jag bytte om och sen satt jag och läste tills Maria kom. Då babblade vi medan hon bytte om.

Tränade och svetten verkligen rann om mig! Jösses vad jobbigt det var. Det är straffet när man inte tränat på ett tag. Eller, snarare 2 eller 3 tag…

Var helt slut efteråt, minst sagt. Men på tunnelbanan hem bokade vi in oss på ett pass på söndag igen. Nu måste vi fasiken komma igång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s