Håll tummarna, och mysfredag

Igår knatade jag och en kollega iväg med våra båda datorer till IT-supporten. Kollegan började, och förklarade vad som var fel på hans dator.

Jag tänkte att när det blir min tur så kommer de börja med att jag ska testa allt det jag redan testat och sen säga igen att då är det hos min bredbandsleverantör problemet ligger. Så jag tog ett djupt andetag och var beredd.

Killen lyssnade på vad jag sa, kastade en blick på min dator och sa: -Ja men de här datorerna ska ju ändå bytas ut till årsskiftet, så du kan ju lika gärna få en ny nu.

Ja men halleluja!! Så vi knatade glada i hågen tillbaka upp till kontoret, och kollegan hjälpte mig att beställa allt som behövdes få in i datorn. Sen väntade jag… Ett av programmen måste jag ha för att kunna jobba. Så jag städade mitt skåp och fixade med lite annat. Kollade då och då om jag hade åtkomst till det programmet, men icke. Så till slut frågade jag Bigboss och Chefen för teamet jag vikarierar i nu om jag kunde ta komp. Och det fick jag. Jag kunde ju ändå inte jobba. Och, som tur var, sa Chefen att datorn måste vara inloggad och på för att de program jag beställt skulle kunna laddas ner. För jag hade annars tänkt ta med den hem för att kolla om det funkar hemifrån. Så på måndag hoppas jag allt funkar, och då kan jag ta hem den och se ATT (inte om..) det funkar!

Så jag plockade ihop och åkte hemåt. I centrum satte jag mig med en fika och läste min bok. Och sen kom Kerran och Lisa. Vi köpte med mat och knatade hem till Kerran.

Jag och Lisa ville ha pizza, och Kerran köpte kycklingspett med jordnötssås.

Gott var det, och med ett glas vin till!

Sen flyttade vi in i soffan. Kerran hade så fina blommor på bordet.

Vi satt länge och babblade om högt och lågt.

Vi hade en mysig kväll ihop! Lisa och jag bor på samma gård så efter midnatt knatade vi tillsammans hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s