Covid

Igår eftermiddag blev jag lite rosslig i halsen, och hostade lite. Inte så farligt, så jag tänkte inte så mycket på det.

Men när jag kom hem så blev det mer, och efter ett tag fick jag även ont i bihålorna och i kroppen. Tog ett Covidtest, som man skulle vänta 20 minuter för att sen se resultatet. Nästan på en gång blev det 2 streck. .

Jaha ja…. Vilken timing! På lördag har jag operationstid för foten!!

Skrev till Bossen (Femaleboss börjar 1 december) och berättade. Sa att jag skulle gå upp som nu på morgonen och känna hur jag mår. Hoppet är det sista som lämnar en, så jag tänkte att jag kanske skulle må rätt bra så jag kunde jobba. Hemifrån, så klart.

Men jag har knappt sovit i natt. Vaknat och haft så himla ont i ansiktet/bihålorna. Slumrat lite och så vaknat igen. Gick upp och tog en Panodil, som gjorde att det lättade något i alla fall. Värken i kroppen tog den bort ändå.

Så jag messade Bossen och sjukanmälde mig i morse. När vi sjukanmäler oss så får vi prata med en sjuksköterska. Hon sa att Covid behandlar man bara som en förkylning nu. Och att bihåleinflammation kommer inte så snabbt. Nähä, men ont har jag.

Nu hoppas jag bara att det här går över snabbt! Jättesnabbt! Så jag avvaktar med att avboka operationen och håller tummarna!

8 reaktioner på ”Covid

 1. Krya på dig 🌸
  Hoppas det går över snabbt så du kan göra op som det är planerat 💕

  Gilla

  1. Tack! Jag har avbokat, det var lika bra att inse att det inte kommer gå. Nån sa att man inte fått ha Covid inom några veckor innan operationen. Så typiskt!!

   Gilla

 2. Hur har det gått för alla vänner/jobbarkompisar du träffat? Några sjuka där?
  Smittan har tydligen gått upp igen i Stockholm. Krya på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s