Släpp foten fri!!

Igår var jag på återbesök hos kirurgen och han tog bort jättebandaget och stygnen. Så skönt att få bort det! Men jösses så den stackars foten såg ut. Ja, alltså snittet hade läkt fint och allt såg bra ut så. Men hela foten var helt fjällig. Så torr, minst sagt!

Nu får jag gå utan begränsningar, men som han sa; foten bestämmer. När det börjar göra ont ska jag vila. Inuti är det ju inte läkt än, det tar tid. Och det är rätt svullet ännu. Men när jag störde upp gympadojjan så kunde jag faktiskt ha den!

2 likadana skor på fötterna. Tjohooo! Det känns annorlunda att gå nu, jätteskon var bra mycket stummare. Nu böjs den opererade leden mycket mer. Så jag kommer få ont om jag går mycket, och det märkte jag igår när jag tog mig hem igen från läkaren. Inte så att det gör jätteont, men det kändes.

Jag lär väl enbart kunna ha de här skorna nu ett bra tag. Kanske att jag kan ha vinterkängorna, de är rätt stora. Men det är inte säkert, så jag hoppas det inte smäller till med värsta köldknäppen. Eller massor av snö.

Som ni ser är foten bra mycket större, eller i alla fall bredare, än den högra. Dessutom är den blå lite här och där. Jag, ett under av skönhet! 😉

Igår var det match igen, Sverige- Egypten. Och Sverige fick verkligen kämpa för segern, men vann gjorde de! Trots 2 skadade spelare. Egyptierna var väldigt fysiska men själva kastade de sig på marken och såg ut som om de skulle dö om en svensk nuddade dem. Mycket märkligt! Matchen imorgon, mot Frankrike missar jag tyvärr. Då är jag bokad på annat! Lollo har bokat mig! 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s